Iskustva zadovoljnih korisnika

"Po profesiji sam trgovac. Moj posao podrazumeva da sam gotovo uvek u pokretu. Pre nekog vremena počela su da mi otiču stopala, prvo pred kraj rada, a posle već oko podne. Osećala sam i težinu i pulsiranje u listovima, kao i neprijatan bol u kolenu. Vikendom, umesto da se šetam i izlazim sa prijateljicama, sedela sam kod kuće. Pomislila sam: naopako, pa tek mi je 36 godina, a već me noge izdaju. Rešila sam da preduzmem nešto. Čula sam za Venioultra, i za to kako deluje. Ubrzo sam se i lično uverila. Koristila sam ga na poslu za vreme pauze, i kod kuće uveče dok gledam te-ve. Posle nekoliko dana nestalo je prvo pulsiranje, a zatim i oticanje i osećaj "olovnih" nogu. Ne mogu da vam opišem to olakšanje. Prosto sam progledala. I dalje redovno koristim Venioultra, ali samo jednom dnevno – popodne ili uveče, već kada imam vremena. Veoma sam zadovoljna. Celodnevno stajanje mi više ne stvara tegobe i još mi ostaje snage za večernji provod sa prijateljicama. Lakonoga sam, mogu i ono što ranije nisam – da igram u mojim omiljenim cipelama sa visokim potpeticama. Ponovo imam ritam života koji prati moje godine. Hvala ti, Venioultra."

Tatjana Petrović, Valjevo

 

Poštovana gospodo
Pre tri meseca sam kupio sam Venio Ultra i koristim ga svakodnevno (nosiću ga sa sobom gde god da putujem) i on je zaista promenio moj život, pošto otkako sam počeo da ga koristim moje noge i skočni zglobovi više nisu otečeni… Kada sam nedavno bio u banji predložio sam nekim mojim poznanicima da dođu u sobu i da isprobaju Venio Ultra, što su oni i uradili … i jedan i drugi će izvršiti porudžbinu kod vas. Obojica su bili tako impresionirani sa Venio Ultra da su dolazili u moju sobu svako popodne – izgledalo je kao da u svojoj sobi imam „kliniku“! Patim od nekoliko zdravstvenih problema … ali moj Venio Ultra je moja „linija života“ i ja nikada neću prestati de ga koristim.

Nikola Dejanović, Beograd

„Oduvek su mi stopala hladna tokom noći i često imam bolove i grčenje. Pored toga slaba mi je venska cirkulacija iznad gležnjeva koji pulsiraju i bole me ako stojim duže vremena. Od kako sam počeo da koristim aparat VENIO ULTRA moja stopala su topla tokom cele noći bez grčenja i bolovi su u znatnoj meri ublaženi. Sada mogu tri puta dnevno da idem u šetnju bez bolova“.

Roman Ribnikar, Maribor

„Od kako sam počela da koristim VENIO ULTRA primetila sam da mi donji delovi nogu i stopala imaju zdraviju boju, lakše hodam i stopala mi nisu tako bolna i umorna kao nekada. Dovoljno je samo pola sata na ovom uređaju i osećaj u mojim stopalima i donjim delovima nogu je prosto fantastičan! “.

Marija Đurić, Beograd

Poštovana gospodo,
Pišem vam da vam kažem kako sam zadovoljna svojim Venio Ultra. Godinama već imam poteškoće sa desnom nogom, stopalom i skočnim zglobovima. Imala sam i problema sa nožnim venama…Nedavno sam pala i polomila kost na nozi. Zadovoljstvo mi je da kažem da zahvaljujući mom Venio Ultra ponovo mogu da odem do prodavnice… Ono što želim da kažem je koliko sam oduševljena da sam u stanju ponovo dobro da hodam.

Mirjana Jovanović, Novi Sad

Kupili smo od vas Venio Ultra nadajući se daće nam pomoći kod bolnih i otečenih stopala. Zaključili smo da je više nego koristan za nas i zadržaćemo ga. Mnogo vam hvala što ste olakšali naše probleme. Stanje naših stopala i nožnih listova u velikoj meri se poboljšalo. S poštovanjem,

Đorđe i Dušanka Stanišić

Poštovana gospodo,
Moji skočni zglobovi su mnogo oticali i to je sada prestalo. Uz to, jedan moj nožni prst prelazio je preko drugog, što je izazivalo dosta bolova kada obujem cipele. Ovo je bila posledica moždanog udara od pre nekoliko godina. Prst se gotovo vratio na svoje pravo mesto i situacija se i dalje poboljšava. Srećno sa vašim proizvodom.

Radivojević Stana, Beograd

Pre gotovo godinu dana moje desno stopalo postalo je veoma osetljivo na dodir i bolno, tako da je stajanje ili hodanje postalo otežano. Lekari nisu mogli da odrede šta je tome uzrok, pogotovo s obzirom na to da nije bilo očiglednih problema sa kostima ili zglobovima. Činilo se da je u pitanju problem sa mekim tkivima. Koristio sam različite kreme i losione u pokušaju da umanjim bol, ali bez nekog većeg uspeha. Ovi problemi su uporno trajali mesecima. Hramanje zbog bola napinjalo je moja kolena na obe noge, zbog čega mi je bilo još teže da hodam. Pošto mi je desno stopalo bilo otečeno jedan prijatelj mi je preporučio da pokušam da koristim Venio Ultra. To bi mi, barem, pomoglo da poboljšam cirkulaciju u stopalu i da se otok smanji. Počeo sam da koristim Venio Ultra za radnim stolom na poslu. Posle nekih sat vremena bolovi su se značajno smanjili i mogao sam da hodam mnogo bolje. Koristio sam ovaj uređaj oko 30 minuta sledeća 3 do 4 dana i ustanovio da je i otok nestao. Korisni efekati ovog uređaja su naprosto fantastični i ja svima preporučujem Venio Ultra.

Kostić Velimir, Niš

Poštovana gospodo,
Moja supruga i ja kupili smo Venio Ultra pre nekoliko dana. Ja sam imao velike bolove na tabanima obe noge (imam 82 godine). Vukao sam noge. Posle ovih nekoliko dana korišćenja Venio Ultra svi bolovi su nestali. Sada hodam krupnim koracima.

Bog vas blagoslovio, Zdravković Miodrag

„Po prvi put posle mnogo godina moji gležnejvi nisu otečeni i bolovi u nogama su iščezli. Sada mogu da hodam bez bolova! VENIO ULTRA mi je zaista pomogao“.

Dragiša Živadinović, Beograd

„Nedavno su me bolela leđa i rame. Posle mučenja od nekoliko dana i nekoliko neprospavanih noći koristila sama par puta VENIO ULTRA i bol je postepeno iščezao“.

Dankovic Danijela, Surdulica