Oticanje i zadržavanje tečnosti/giht: još danas smanjite oticanje u vašim otečenim stopalima, skočnim zglobovima i nogama! Dijabetičarima može da pomogne u smanjenju simptoma povezanih sa dijabetesom tako što će voditi računa o problemima dijabetesnog stopala. Još danas smanjite otok na otečenim stopalima.

Nemojte da patite od oticanja i zadržavanja tečnosti/gihta (stopala, skočni zglobovi, noge) – poboljšajte kvalitet života sa Venio Ultra®. Još danas ublažite problem sa otečenim stopalima/skočnim zglobovima. Recite zbogom otečenim stopalima.

Na ovoj stranici naći ćete sledeće informacije u vezi sa zadržavanjem tečnosti / gihtom / oticanjem – otečenim stopalima, otečenim skočnim zglobovima, otečenim nogama:

 • Šta je zadržavanje tečnosti/giht/oticanje? Otok na otečenim stopalima/skočnim zglobovima može da se smanji sa Venio Ultra.
 • Na kojim delovima tela se pojavljuje zadržavanje tečnosti/giht/oticanje? Otok na otečenim stopalima i skočnim zglobovima može da se smanji sa Venio Ultra V3.
 • Zadržavanje tečnosti/giht/oticanje – otečeni skočni zglobovi i otečena stopala
 • Simptomi zadržavanja tečnosti/gihta/oticanja – povezani sa otečenim stopalima, otečenim skočnim zglobovima i otečenim nogama.
 • Kako Venio Ultra može da pomogne da se ublaži zadržavanje tečnosti/giht/oticanje? Venio Ultra će smanjiti otok na vašim otečenim stopalima, otečenim skočnim zglobovima i otečenim nogama još danas ili će vam novac biti vraćen.

Zadržavanje tečnosti/oticanje/giht (poznat i kao edem) je nagomilavanje tečnosti u određenim delovima tela. Reč edem potiče od grčke reči koja znači “otečeno stanje”.

Zbog gravitacije krv i tečnost se sakuplja u stopalima, skočnim zglobovima i nogama. Zbog toga jednostavni zadaci, kao što su hodanje i radnje koje svakodnevno obavljamo, postaju izuzetno teški. Otečena stopala, otečeni skočni zglobovi i otečene noge mogu da učine da čak i ustajanje iz kreveta postane težak zadatak. Venio Ultra je dizajniran da tera tečnost nazad nagore kroz noge zbog toga što je mišić na listu primoran da se grči i opušta, zbog čega se krv/tečnost pumpa nazad nagore kroz donje ekstremitete. Još danas prestanite da patite od otečenih stopala, otečenih skočnih zglobova i otečenih nogu. Naši korisnici koji pate od zadržavanja tečnosti/gihta i otečenih stopala/skočnih zglobova preporučuju Venio Ultra. Sa njim vam lekovi nisu potrebni - on koristi prirodnu sposobnost tela da raširi ovu tačnost nakupljenu u donjim ekstremitetima.

Zadržavanje tečnosti/giht može da se pojavi na nekoliko mesta u organizmu ili da se nagomila na nekom određenom mestu. Tečnost može da se nakupi u bilo kom tkivu, ali najčešće se zadržava u vazdušnim prostorima pluća i abdomena. Lokalizovano nagomilavanje tečnosti obično je privremeno stanje i telo obično izluči višak tečnosti kroz znojenje, mokraću ili stolicu.

Napominjemo da je generalizovani edem (zadržavanje tečnosti) gotovo uvek abnormalan i zahteva lečenje od starne stručnog medicinskog osoblja.

Voda čini 60% organizma, milioni ćelija u telu uglavnom su međusobno povezani i formiraju tkiva. U zdravom organizmu bubrezi izlučuju višak tečnosti kroz mokraću.

Do zadržavanja tečnosti obično dolazi u predelu stopala i skočnih zglobova. Zbog toga i najjednostavnije aktivnosti mogu da postanu bolne, a bolesnik može da trpi jake bolove i da oseća neprijatnosti. Imamo na stotine zadovoljnih korisnika koji koriste prednosti korišćenja Venio Ultra® kako bi ublažili simptome nagomilavanja tečnosti u donjim ekstremitetima.

Dobra vest je da postoje koraci koji se mogu preduzeti kako bi se smanjilo zadržavanje tečnosti i simptomi zadržavanja tečnosti stavili pod kontrolu. Edem (zadržavanje tečnosti) u predelu skočnog zgloba je česta pojava, pogotovo tokom letnjih meseci, na visokim nadmorskim visinama i ukoliko je kretanje ograničeno ili se obavlja u skučenom prostoru.

Oticanje i zadržavanje tečnosti/giht – simptomi mogu da uključe:

 • Zapaljenje ili oticanje (zadržavanje tečnosti) u nogama/otečena stopala/skočni zglobovi – recite zbogom otečenim stopalima još danas
 • Bolni, otečeni zglobovi - (otečena stopala i skočni zglobovi) - recite zbogom otečenim stopalima još danas
 • Ograničeno pokretanje zglobova (otečena stopala i skočni zglobovi) - recite zbogom otečenim stopalima još danas
 • Bolne i umorne noge - recite zbogom otečenim stopalima još danas
 • Bolna i natečena stopala/skočni zglobovi - recite zbogom otečenim stopalima još danas

Šta može da se učini kako bi se ublažili simptomi oticanja i zadržavanja tečnosti/gihta/otečenih stopala/skočnih zglobova?

Venio Ultra® je izvanredan uređaj koji pomaže kod otečenih stopala i hiljade korisnika je već osetilo olakšanje korišćenjem svog Venio Ultra® aparata. On je posebno dizajniran da poboljša cirkulaciju krvi u donjim delovima nogu koji predstavljaju područje koje je tipično zahvaćeno oticanjem i zadržavanjem tečnosti. Ovaj uređaj je izuzetno efikasan kada se radi o ublažavanju otoka na otečenim stopalima/skočnim zglobovima. Otečena stopala/skočni zglobovi mogu da dovedu do problema vezanih za pokretljivost, koji isto tako dovode do toga da se tečnost nagomilava u donjim delovima usled gravitacije i neaktivnosti.

Venio Ultra® šalje električne impulse koji podstiču stimulaciju mišića u stopalima i donjim delovima nogu. Mišići se grče i opuštaju kako bi se krv pumpala i cirkulacija poboljšala. To pomaže da stopala ostanu zdrava i smanjuje oticanje i sakupljanje tečnosti/otekle skočne zglobove.

Loša cirkulacija u nogama može da izazove dosta nelagodnosti, uključujući oticanje, bol, obamrlost. Poboljšanjem cirkulacije krvi u nogama rizici od ovih problema smanju ju se u značajnoj meri.

Kakvi rezultati mogu da se očekuju kada neko pati od oticanja i zadržavanja tečnosti/gihta?

Kliničke studije podržavaju ovu metodu. Dokazano je da stimulacija mišića stopala, kao i listova, može da:

 • Poboljša cirkulaciju i umanji bol i oticanje (zadržavanje tečnosti/giht)
 • Pruži trenutnu pomoć kod artritičnih bolova
 • Poboljša jačinu i smanji propadanje mišića
 • Poveća nivo energije i umanji stres
 • Doprinese brzom oporavku od povrede mišića
 • Poboljša dobrobit i pokretljivost
 • Ublaži bol u nogama i osećaj umora
 • Još danas smanji otok kod oteklih stopala/skočnih zglobova

Venio Ultra® – koristite ga i dok ste u pokretu!

Biće trenutaka kada ste van kuće, na putu ili u pokretu. Venio Ultra je takođe prenosivi uređaj koji vam omogućava da koristite sve njegove prednosti i kada ste u pokretu. Posebno dizajnirani električni impulsi prenose se od kontrolnog upravljača do jedinstvenih terapeutskih papuča. Da bi ste Venio Ultra koristili na putovanju, uz uređaj dobijate i tri baterije od 1.5V koje traju više desetina korišćenja.

Tretirajte određene delove u kojima osećate bol i oticanje! Još danas smanjite otok kod oteklih stopala/skočnih zglobova pomoću Venio Ultra.

Tretirajte određene delove na kojima osećate bol i oticanje!

Osećate bolove na teško dostupnim mestima kao što su kolena, leđa i ramena? Venio Ultra sadrži i četiri elektro-jastučića. Možete da ih primenite na bolnim mestima, kao što su bolna kolena, leđa ili na akupresurne tačke. Takođe ih možete koristiti za jačanje određenih grupa mišića.

Naši korisnici koji pate od gihta preporučuju Venio Ultra zbog toga što im on pomaže bukvalno da stanu na noge. Giht može da bude bolan i može da učini da hodanje bude izuzetno bolno. Venio Ultra može da pomogne da se ublaže neki od simptom povezanih sa gihtom – kao što su „veliki nožni prst“, otečena stopala i otečeni skočni zglobovi. Više ne morate da živite sa bolnim otečenim stopalima - probajte Venio Ultra još danas i uverite se šta je on sve u stanju da učini za vaša otečena stopala.

Naručite danas Venio Ultra® i uverite se sami kako će vas ovaj fantastični uređaj vratiti na put ozdravljenja i ublažiti simptome povezane sa oticanjem/zadržavanjem tečnosti/gihtom. Nemojte da patite od otečenih stopala, otečenih skočnih zglobova i otečenih nogu – koristite Venio Ultra kako biste ublažili simptome povezane sa lošom cirkulacijom. Neka otečena stopala i otečeni skočni zglobovi budu deo prošlosti.