Čirevi na stopalima i nogama: izlečite svoje čireve na nogama/stopalima – brzo!

Poboljšajte kvalitet života sa Venio Ultra® i ublažite simptome čireva na stopalima i nogama već danas.

Na ovoj stranici naći ćete sledeće informacije u vezi sa čirevima na stopalima i nogama:

  • Šta je čir na stopalima/nogama? Izlečite čir na nogama/stopalima - brzo!
  • Da li čirevi na stopalima/nogama predstavljaju čest problem? Izlečite čir na nogama/stopalima - brzo!
  • Dijabetes i čirevi na stopalima/nogama? Izlečite čir na nogama/stopalima - brzo!
  • Šta izaziva čireve na stopalima/nogama? Izlečite čir na nogama/stopalima - brzo!
  • Na koji način Venio Ultra ulažava čireve na stopalima/nogama? Izlečite čir na nogama/stopalima - brzo!
  • Na koji način Venio Ultra može da ublaži i spreči buduće čireve na stopalima/nogama? Izlečite čir na nogama/stopalima - brzo!
  • Čir na nozi izgleda kao neki otvor na kome je koža naprsnula i gde tkivo ne zarasta. U blizini ovog dela često se javlja zapaljenje.

Ukoliko vam je dijagnosticiran čir na nozi, nemojte misliti da ste sami. prosečno oko 3 od 1000 osoba u dobije venski čir na nogama, a rizik od pojave ovog čira povećava se sa godinama života. Venski čirevi na nozi dovode do značajne smrtnosti i smanjuju kvalitet života, a rizik od pojave ovih čireva povećava se sa starošću. Ljudi koji pate od dijabetesa izloženi su posebnom riziku od nastajanja čira na stopalima, tako da je nega stopala kod dijabetičara od posebnog značaja.

Čirevi na nogama i stopalima

Zbog čega nastaju čirevi?

Najčešći razlog za pojavu čira na nozi je loša cirkulacija u nogama. Nedostatak krvi zasićene kiseonikom koja teče kroz noge sprečava zarašćivanje rana i zbog toga se obrazuje ulkus. Loša cirkulacija u nogama prvobitno može biti izazvana dugotrajnim bolestima, kao što su dijabetes, vaskularna oboljenja ili nedostatak kretanja.

Na koji način Venio Ultra® može da ublaži i spreči buduće čireve na nogama?

Da bi se sprečilo obrazovanje ulcera moramo u obzir da uzmemo uzrok, koji je prevashodno loša cirkulacija krvi.

Venio Ultra® je razvijen kako bi se pomoglo ljudima koji pate od poremećaja u vezi sa cirkulacijom. Ovi proizvodi koriste isprobanu i testiranu stimulaciju mišića, istu onu tehnologiju koju primenjuju fizioterapeuti i koja se prodaje u apotekama već decenijama. Inovacija koju je doneo Venio Ultra® je njegova ingeniozna metoda primene i jedinstveni aplikatori.

Elektro stimulacija mišića primenjuje se na tabanima. Kao fiziološki rezultat dobijamo stimulaciju nerava, pri čemu se mišići skupljaju i opuštaju. Korisnici će jasno videti i osetiti kako im se mišići u stopalima i listovima nogu skupljaju i opuštaju. Ovo je izuzetno efikasno kada se radi o pumpanju krvi nazad kroz noge prema srcu. Svakodnevnom upotrebom trebalo bi da poboljšanje simptoma bude vidno i da se ubrza izlečenje čira.

Oba stopala treba da budu bosa kada se primenjuje elektro-stimulacija (kako bi se stvorilo kolo). Ukoliko je stopalo potpuno zavijeno biće potrebno da oslobodite makar jedan mali deo kako bi se stvorilo kolo i ostvarila stimulacija. Alternativno, moguće je staviti elektro-jastuče, koje mnogo liči na tradicionalne TENS jastučiće, na neko alternativno mesto na telu kako bi se dobilo strujno kolo.

Čir na nozi ili stopalu može biti bolan i može doći do mnogo ozbiljnije infekcije. Venio Ultra će poboljšati cirkulaciju krvi u donjim ekstremitetima i ubrzati proces ozdravljenja. Zahvaljujući ubrzanju krvotoka čirevi na nogama i stopalima dobijaju više kiseonika i nutrienata, što može pomoći da se ubrza proces ozdravljenja.

Čirevi na nogama i čirevi na stopalima – delajte odmah! Izlečite čireve na nogama/stopalima - brzo! Naručite danas Venio Ultra® i uverite se sami kako će vas ovaj fantastični uređaj vratiti na put ozdravljenja i ublažiti simptome povezane sa čirevima na stopalima i nogama